|
extremedance.com.pl |
FORUM O WSZYSTKIM CO LUDZKIE! |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
YUKON
|
: 31 maja 2016, 1:38 |
|
|
Siema. Mam taką zagwostke ostatnio. Zepsula się u nas kopiarka i szczerze powiedziawszy nie mam sordkow na nową, wiec pomyślałem, że może warto by było albo kupić jakaś używaną, albo po prostu wydierzawić. Co uważacie jest lepszym rozwiązaniem?
|
|
 |
|
 |
NoReturN
|
: 31 maja 2016, 2:57 |
|
|
Wszystko zależy, gdzie chcesz kupić taką używaną kopiarkę. Jeśli ją kupisz w jakimś lombardzie, czy komisie, to jej jakość będzie wątpliwa. Jeśli natomiast wybierzesz jakiś profesjonalny serwis, jak na przykład telekontrakt.pl, to możesz być pewien dobrego sprzętu.
|
|
 |
|
 |
Marcowa81
|
: 31 maja 2016, 5:57 |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Ja u nich akurat kupowałam plotery na stronie http://www.telekontrakt.pl/category/plotery/ i jestem bardzo zadowolona z tego sprzętu. Raz, że bezawaryjne (a jeśli nawet tam się coś zdarzyło, to pan szybko z serwisu przyjechal i temu zaradził), dwa, że cechują się wysoką jakością wydruku, a w przypadku geodezji to jednak bardzo ważne :)
|
|
 |
|
 |
YUKON
|
: 31 maja 2016, 8:40 |
|
|
Ano na pewno… no właśnie, ale teraz zasadnicze pytane, czy dzierżawić, czy lepije kupic? Bo sam już powiem szczerze, ze nie wiem, czy poprostu cześc środkuw z buforu bezpiezenstwa przenieść na sprzet, czy też po prostu wziąc w najem. Ale wiadomo, ze to wtedy nie jest wlasny psrzęt.
|
|
 |
|
 |
yuTTa
|
: 31 maja 2016, 9:30 |
|
|
Akurat dzierżawa w tej firmie to bardzo dobra opcja. Mają oferty dostosowane na „kieszeń” każdego przedsiębiorstwa, więc myślę, że łatwo byś znalazł jakąś korzystną ofertę dla siebie. To raz, dwa, że nie musisz się martwić o serwisowanie, przeglądy itd., czy nawet o materiały eksploatacyjne, bo z tego co wiem, to i je dostarczają. Warto więc się zastanowic nad tą opcją ;)
|
|
 |
|
 |
YUKON
|
: 31 maja 2016, 10:23 |
|
|
Skoro tak stawiasz sprawę… to rzeczywiście wygląda nieźle. Kto nie ryzykuje, ten nie pije bombelków, czy jakos tak, nie? Zgłosze się jutro do nich, zobaczymy, co mi powiedzą. Pozdrawiam!
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|