Autor |
Wiadomość |
Fenriz
|
: 04 kwie 2016, 1:03 |
|
|
Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć co trzeba umieć aby wyjechać za granicę pracować? Nie znam za bardzo języków poza angielskim. Skończyłem technikum samochodowe ale umiem też kłaść dachy, montować okna i robić ogólne remonty w domu, gładzie, malowanie itd. Czy to wystarczy aby starać się o prace na zachodzie? Pozdrawiam i prosze o poważne odpowiedzi.
|
|
 |
|
 |
paulina-koniecpolska
|
: 04 kwie 2016, 3:43 |
|
|
na zachodzie bardzo docenia się naszą pracowitośc i chęci rozwoju, dlatego nawet bez znajomości języków obcych z pewnością dasz sobie radę. Polecam Ci szczególnie Holandię, która jest spokojnym krajem pozwalającym zarabiać dobre pieniadze a poza tym prawa pracownicze sa bardzo rozwiniete i respektowane.
|
|
 |
|
 |
kasjopeja
|
: 04 kwie 2016, 4:58 |
|
|
Nie sposób się nie zgodzić z przedmówczynią ale za granicą grasuje masa oszustów, którzy szukają naiwnych i naciągają ich na pieniadze albo robote za darmo, musisz bardzo uważać. Swoją drogą to w ogóle najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z profesjonalnej firmy która zajmuje sie posrednictwem pracy. Takie przedsiebiorstwa czesto organizuja nawet mieszkanie, dokumenty a nawet transport.
|
|
 |
|
 |
Fenriz
|
: 04 kwie 2016, 7:19 |
|
|
Brzmi to jak bajka. Czy znacie może taką organizację dajmy na to w Holandii, która pomaga w tych sprawach?
|
|
 |
|
 |
hamsterdam
|
: 04 kwie 2016, 9:22 |
|
Rejestracja: 13 lip 2015, 11:07 Posty: 21 Lokalizacja: Amsterdam
|
Ja wyjeżdżałem przez tą firmę - www.praca-w-holandii.com.pl. Polecam każdemu kto chce zmienić coś w swoim życiu na lepsze. Pieniądze, pokój w hotelu i dowóz na miejsce masz zagwarantowane, ale jest tu coś o wiele ważniejszego co zachęca do wyjazdu i pozostania. Zupełnie inne nastawienie pracodawców. Nikt nad Tobą nie stoi i Cię nie dręczy, jeśli masz gorszy dzień szef sam proponuje żebyś wrócił do domu. Mógłbym tak wymieniać godzinami.
|
|
 |
|
 |
Fenriz
|
: 04 kwie 2016, 10:04 |
|
|
Bardzo dziękuję za wskazanie stronki i pomoc. To dla mnie niezwykle ważne bo mam teraz punkt zaczepienia :)
|
|
 |
|
 |
|